Vi söker Area Manager

december 29, 2017

Vi behöver förstärka vår säljorganisation söker därför en Area Manager som skall ansvara för södra Sverige och Danmark. Du ingår i vårt nordiska team och utgår från hemmet. Ideal bostadsort är i Skåne/Halland. Du kommer att vara ute hos dina kunder för att skapa relationer och affärer, och att resa och representera är en naturlig del av tjänsten. Du bygger relationer med kunderna genom besök, utbilda i våra produkter, planera och genomföra roliga säljtävlingar, event, mässor och andra aktiviteter. Du arbetar självklart nära och utvecklar våra befintliga kunder men har även en stor del hunter i dig då vi vill fortsätta vår expansion i Norden. Som säljare hos oss ansvarar du fullt ut för lönsamheten inom ditt område och arbetet innebär flexibla arbetstider och frihet under ett stort ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som är duktig på försäljning och som också har teknikförståelse. Du har några års erfarenhet från försäljning gärna mot återförsäljare och är en lagspelare som vill växa med oss. Du är självgående och som person är du karismatisk, positiv och har förmågan att överträffa förväntningarna när det gäller bemötandet både externt och internt. Du har ett stort eget driv, social, ärlig och att lyssna på kunden och kundens behov är andra egenskaper som vi värdesätter. Vi förväntar oss att du har datavana och eftersom vi jobbar internationellt är det självklart att du är bra på engelska i tal och skrift. Det är ju bra om du gillar kaffe också! Vi erbjuder ett fantastiskt roligt jobb i en expansiv och spännande bransch. Ett jobb där det händer mycket.

Tjänsten vill vi i sedvanlig ordning tillsätta så snart som möjligt.

Har du själv ett kanonjobb som du trivs med är du välkommen att tipsa andra genom att dela annonsen

Tjänsten söker man med ett kort mail med CV till: patrik.ullbrandt@creminternational.com


Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med över 85 års erfarenhet på marknaden och verksamhet i fler än 90 länder. Vi har produktionsanläggningar i Sverige, Spanien och Kina och försäljningskontor i Tyskland och England. Koncernens huvudkontor ligger i Solna och vårt svenska huvudkontor och produktion ligger i Åmotfors i Värmland där vår själ stammar från.

Vi är passionerade när det kommer till kaffe och vi utvecklar, tillverkar och marknadsför våra kaffemaskiner under tre starka varumärken – Coffee Queen, Expobar och Spengler. Från manuella till automatiska maskiner inklusive unik teknik för espresso- och filterkaffe.