Vi söker Gruppledare Ordergrupp

Vi söker Gruppledare Ordergrupp

mars 9, 2018

Vi söker nu en rutinerad och kommunikativ ledare till vår ordergrupp (idag 4 medarbetare) med huvudansvar över kundorderprocessen vid vår produktionsenhet i Åmotfors. Denna roll innebär att man ingår i avdelningen Operations ledningsgrupp, samt leder och utvecklar sin arbetsgrupp. Arbetet innefattar såväl strategisk som operationell planering och berör områden som ordermottagning, produktionsplanering, lager, materialflöden, leverans osv. Daglig kundkontakt ingår också som en del i rollen.

Erfarenhet:

Du har mångårig erfarenhet inom någon tillverkande industri, gärna med fokus på logistiska flöden. Du har minst 3 års erfarenhet i ledande befattning. Du har även minst 3 års erfarenhet av försäljning med direkta kundkontakter. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla personal. Du har gedigen erfarenhet av produktionsplanering vilket krävs för att förstå vår orderprocess ur ett holistiskt perspektiv. Då tjänsten innebär ansvar för att utveckla, förbättra och implementera våra processer är kompetens inom processutveckling av stor vikt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i liknande roll och att du är van att driva förändringsarbete. Har du erfarenhet av Lean Production så är detta mycket meriterande. För att lyckas och trivas i rollen krävs en helhetssyn på den operativa verksamheten.

Kunskapskrav:

  • Affärsengelska i tal och skrift är ett krav, övriga meriterande språk Tyska, Spanska, Kinesiska.
  • God användare ERP / MRP är ett krav, erfarenhet av Monitor ERP System är meriterande.
  • God användare Microsoft Office är ett krav, avancerad användare av excel är meriterande.
  • Erfarenhet av Qlik View / Qlik Sense är meriterande.

Personliga kvalifikationer:

Du har ett stort intresse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Du är en prestigelös ledare med förmågan att motivera kollegor och medarbetare. Eftersom detta är en mycket synlig roll i vår organisation krävs att du är en lagspelare som är här för att göra skillnad. Du som söker tjänsten har en positiv attityd och trivs med många kontaktytor. Du har ett drivande förhållningssätt och trivs att arbeta med såväl detaljer som helhetsperspektiv. Du behöver vara analytisk, kommunikativ och strukturerad. Du behöver ha ett dagligt operativt, strategiskt och långsiktigt tänk.

Ansökan:

Ansökan tillsammans med CV skickas via mail till: mikael.eriksson@creminternational.com

Sista ansökningsdag är 2018-03-25

Vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information:

Operations Manager
Mikael Eriksson
070 265 89 65

Övrigt:

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med sammanlagt över 100 års erfarenhet på marknaden och med försäljning i fler än 90 länder. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken; Coffee Queen, Expobar och Spengler för företag, kafé, konditori, restaurang, catering och närbutik. Våra produktionsanläggningar, säljkontor och utvecklingsavdelningar finns i Sverige, Kina, Spanien, Tyskland och England. Koncernen omsätter ca 800 MSEK och har ca 400 anställda. För mer information http://www.creminternational.com/