Vi söker Orderhanterare

april 12, 2018

Vi söker nu en kundorienterad orderhanterare till vår ordergrupp som hanterar alla kundorder vid vår produktionsenhet i Åmotfors. Arbetet innefattar i huvudsak ordermottagning, bokning av frakter, samt upprättande av offerter. I arbetsuppgifterna ingår även att tillhandahålla fraktsedlar, fakturor samt registrering av reklamationsärenden. Daglig kontakt med kunder via mail och telefon och ett nära samarbete med övriga funktioner. Arbetet är varierande med en kombination av ansvar och frihet.

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten har en positiv attityd och trivs med många kontaktytor.
Du är en person som har mycket eget driv och har ett bra kundfokus där du har lätt för att kommunicera. Du trivs med att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och har förmåga att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Som person är du lojal, stresstålig, noggrann och en bra lagspelare.

Betydelsefulla kvalifikationer för rollen är:

  • Erfarenhet av orderhantering och kundkontakt är meriterande.
  • Goda kunskaper Engelska i tal och skrift är ett krav.
  • God användare ERP system, erfarenhet av Monitor ERP System är meriterande.
  • God användare Microsoft Office, excel är meriterande.

Om tjänsten:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning.
  • Heltid.
  • Dagtid.

Personliga kvalifikationer:

Du som söker tjänsten har en positiv attityd och trivs med många kontaktytor. Du är en person som har mycket eget driv och har ett bra kundfokus där du har lätt för att kommunicera. Du trivs med att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och har förmåga att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Som person är du lojal, stresstålig, noggrann och en bra lagspelare.

Ansökan:

Ansökan tillsammans med CV skickas via mail till: mikael.eriksson@creminternational.com
Vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande.

För ytterligare information:

Operations Manager
Mikael Eriksson
070 265 89 65

Övrigt:

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med sammanlagt över 100 års erfarenhet på marknaden och med försäljning i fler än 90 länder. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken; Coffee Queen, Expobar och Spengler för företag, kafé, konditori, restaurang, catering och närbutik. Våra produktionsanläggningar, säljkontor och utvecklingsavdelningar finns i Sverige, Kina, Spanien, Tyskland och England. Koncernen omsätter ca 800 MSEK och har ca 400 anställda. För mer information http://www.creminternational.com/