Vi söker Global Logistic Coordinator

april 23, 2018

Vi söker nu en erfaren logistiker till vårt inköpsteam i Åmotfors med huvuduppgift att planera, analysera, utveckla och förbättra våra interna materialflöden mellan Crems produktionsenheter i Sverige, Kina och Spanien. Ytterligare arbetsuppgifter som inköp, hantering av prognoser, rapportering av nyckeltal och liknande ingår också i rollen.

Som Global logistics coordinator säkerställer du att produkter och material finns tillgängligt på rätt plats, i rätt tid och till rätt kostnad i hela värdekedjan och därmed säkerställer en hög servicegrad till våra kunder. Du ansvarar för prognostisering till övriga tillverkande enheter inom Crem, analys och förbättring av transportkostnader, underhåll av inköpsparametrar i ERP system samt kontinuerligt strävar efter förbättrad lageromsättningshastighet.

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten har erfarenhet från inköp och/eller planering i tillverkande företag, gärna med globalt ansvar eller erfarenhet av en global supply chain. Rollen kräver en helhetssyn över vårt logistikflöde mellan våra produktionsenheter och en förståelse för den kompletta värdekedjan. Då samverkan med produktionsenheter i övriga länder är av yttersta vikt så krävs det att du har lätt för att kommunicera på engelska och att du är van att arbeta i en global miljö.
Som person är du ambitiös, lojal, stresstålig, noggrann, analytisk och ansvarsfull och har en driven personlig och tycker om att ta dig an nya utmaningar.

Betydelsefulla kvalifikationer för rollen är:

  • Erfarenhet av inköp och eller planering är ett krav.
  • Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift är ett krav.
  • Kunskaper i Spanska eller Kinesiska är meriterande.
  • God användare ERP/MRP system är ett krav. Erfarenhet av Monitor är meriterande.
  • God användare Microsoft Office, excel i huvudsak är ett krav.

Om tjänsten:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning.
  • Heltid.
  • Dagtid.

Ansökan:

Ansökan tillsammans med CV skickas via mail till: mikael.eriksson@creminternational.com
Vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande.

För ytterligare information:

Operations Manager
Mikael Eriksson
070 265 89 65

Övrigt:

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Crem International är en globalt erkänd tillverkare av professionella kaffemaskiner med sammanlagt över 100 års erfarenhet på marknaden och med försäljning i fler än 90 länder. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kaffemaskiner under tre starka varumärken; Coffee Queen, Expobar och Spengler för företag, kafé, konditori, restaurang, catering och närbutik. Våra produktionsanläggningar, säljkontor och utvecklingsavdelningar finns i Sverige, Kina, Spanien, Tyskland och England. Koncernen omsätter ca 800 MSEK och har ca 400 anställda. För mer information http://www.creminternational.com/