Vi söker redovisningsekonom

augusti 30, 2018

Är du en redovisningsekonom med några års erfarenhet på området och vill ha inslag av controlleruppgifter? Lockas du av att få arbeta i ett dynamiskt globalt företag med en familjär anda? Vill du ha möjlighet att bygga upp en ny roll och påverka i en spännande organisation som ger individen stort utrymme? Nu har du chansen!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom på Crem i Åmotfors kommer du att arbeta i huvudsak med redovisningsfrågor med inslag av controlleruppgifter. I ditt dagliga arbete sker nära samarbete med övriga på avdelningarna för ekonomi, inköp, produktion och sälj. Här får du även förmånen att arbeta med Crems övriga bolag i Sverige, Norge, England och Tyskland. Du tillhör företagets ekonomiavdelning och rapporterar till ekonomichef i Åmotfors.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
– Rapportering
– Bokslut
– Likviditetsprognoser
– Internkontroll
– Controlleruppgifter såsom uppföljning av t.ex lager och standardpriser

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskole- eller universitetsnivå eller förvärvat liknande kunskaper via yrkeslivet. Här kommer dina fördjupade kunskaper inom redovisning väl till pass. Självklart har du erfarenhet av månads- och årsbokslut. Har du dessutom erfarenhet av controlleruppgifter så är det meriterande.
Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad, men samtidigt har en naturlig fallenhet för att kunna hantera omprioriteringar. Du är också en serviceinriktad person som har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:
– Fördjupade redovisningskunskaper
– Erfarenhet bokslut
– Bred grund inom Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Crem International utvecklar, tillverkar och säljer kaffemaskiner till kontor, restaurang, storkök och servicehandel. Kaffemaskinerna som marknadsförs under tre starka varumärken; Coffee Queen, Expobar och Spengler säljs genom rosterier och återförsäljare till mer än 90 länder. Våra produktionsanläggningar och säljkontor finns i Sverige, Kina, Spanien, England och Tyskland. Koncernen omsätter drygt 770 MSEK och har ca 400 anställda.

Om anställningen
Crem har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Crem erbjuder dig:
-Flextid
-Friskvårdsbidrag
-Tillsvidareanställning

Om ansökan
Sök omgående, då tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 20 september 2018. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) samt ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få en länk innehållande en videointervju. De som sedan går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel: 054-771 85 40

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här >>