Vi söker gruppledare

november 22, 2018

Är du en engagerad ledare med några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin? Är du serviceinriktad och har förmågan att motivera människor? Lockas du av möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt, internationellt företag? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Som gruppledare i ordergruppen har du huvudansvar över kundorderprocessen vid produktionsenheten i Åmotsfors, du ingår i avdelningen Operations ledningsgrupp samt leder och utvecklar din arbetsgrupp. Tjänsten som gruppledare innefattar daglig kundkontakt. För att trivas i rollen som gruppledare krävs en helhetssyn på den operativa verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat: – strategisk och operationell planering inom områden som ordermottagning, produktionsplanering, lager, materialflöden, leverans etc. – utveckling, förbättring och implementering av processer. – att driva förändringsarbete. – att leda och utveckla personal.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin och ser gärna att du har arbetat med produktionsplanering. Du har arbetat i ledande befattning i några år, är van att leda och utveckla personal samt vid försäljning med direkta kundkontakter.

För denna tjänst krävs:
– Affärsengelska i tal och skrift.
– God användare av ERP/MRP
– God användare av Microsoft Office.

Meriterande:
– Språkkunskaper: tyska, spanska och kinesiska.
– God användare av Monitor.
– Avancerad användare av Excel.
– Erfarenhet av Qlik View/Qlik Sense
– Erfarenhet av Lean Production

Personliga egenskaper För att lyckas i rollen som gruppledare är det av stor vikt att du är engagerad, du ser kundens behov, har ett sinne för service och affärsmannaskap. Du är en prestigelös ledare med en naturlig förmåga att motivera kollegor och medarbetare. Rollen som gruppledare är en synlig roll i organisationen, vilket gör att det är av stor vikt att du är en lagspelare som är på plats för att göra skillnad.

Som person är du analytisk, kommunikativ, positiv, drivande och strukturerad. Du behöver ha ett dagligt operativt, strategiskt och långsiktigt tänk och trivas med att arbeta med detaljer såväl som helhetsperspektiv. Då du dagligen kommer att arbeta med många kontaktytor ser vi att du är en positiv och serviceinriktad person som är duktig på att kommunicera och samarbeta.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontaktar du Marie Mähler, rekryterare Uniflex Bemanning. Mail: marie.mahler@uniflex.se. Tel: 0733-306973.

Välkommen med din ansökan!

Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se